Pentuja Suunnitteilla nartulle Hännänhuiskeen Elinvoimainen Viima "Viima"! Uroksena  oma kasvattini Hännänhuiskeen Dumbo " peski". Yhdistelmä koiranetissä https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI54180/14&ReknoE=FI12025/15

Viima ja Peski ovat molemmat omia kasvattejani. Kyseinen pentue tulee olemaan Hännänhuiskeen 10. pentue ja samalla ensimmäinen omien kasvattien kesken suunniteltu. Viima on luonteeltaan melko vilkas, kuitenkin hyvin kiltti ja rohkea. Jonkin verran haukkuherkkä. Viima elää lapsiperheessä ja on tottunut maatalon eläimiin.

Peski on luonteeltaan rauhallinen nallekarhu, joka viihtyy hyvin sohvalla vieressä, kunhan muistaa rapsuttaa. Peski asuu maalla yhdessä emäntänsä ja isäntänsä kanssa jossa se touhuilee monenlaisia maaseudun hommia.

Lisää infoa saat soittamalla tai sähköpostilla.

Päiv. 9.10, ASTUTETTU 8.10.17, PENTUJA ODOTELLAAN JOULUKUUN ALKUUN VIIKOLLE 49. Viima käytetään ultrassa viikolla 45, jolloin tiedämme viimeistään onko se tiine.

PENNUT SYNTYNEET 9.12.17, KAIKKI VARATTUJA

VIIMA ULTRATTU TIINEEKSI(3.11.17) PENTUJA NÄKYI AINAKIN 6.

Kuvia: https://lapinkoirat.kuvat.fi/kuvat/J-pennut+Joulukuu+2017/

 

  • Peski

    Silmät terveet 4/17, lonkat B/B, pra,pompen dm, ei testattu, kork kantaja.

  • Viima

    Silmät terveet 4/17, lonkat C/C, kyynärät 0/0
    Pra: a, pompen A, Dm normaali

Kennel Hännänhuiskeen pennut myydään rekisteröityinä, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Mukaan saa pentupaketin, pentukansion sekä halutessaan vuodeksi lappalaiskoirat ry:n jäsenyyden.


 Pentuja suunnitteilla myös seuraaville nartuille:

-Hännänhuiskeen Fantastinen Satu "Nuka" .

Silmät terveet 4/17, lonkat ja kyynärät kuvataan syksyn aikana. Juoksua odotellaan marraskuulle.

 

-Terhakan Moskvits, lonkat B/B, kyynärät 0/0 , silmät terveet 12/16, sydän terve. PRA A, pompen A, Dm kantaja. Pennut suunnitteilla kesälle -18.